Nejnovější recenze ze sekce Dětské šampony
- průměrný
- jemný
- nedráždí
- Vhodne pro deti
- Jemný
- dceři vyhovuje, nedělají se jí lupy ani se jí nemastí vlasy jako u jiných šamponů
- OK
- OK
- .
- Nevysušuje pokožku.
Šampon mě mile překvapil svou příjemnou a zároveň decentní vůní, navíc svým složením - přírodními výtažky. Oproti jiným šamponům má poměrně tekutou konzistenci, ale není to na závadu. Je bezbarvý, dobře pění. Poměr "cena - kvalita - velikost balení" mi přijde odpovídající. Celkově bych jej doporučila.
Tesco Fred & Flo Dětský tělový a vlasový šampon 500 ml
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. března 2019
- Velké balení
- Vysušuje pokožku
Testovala jsem s dcerou tento šampon a celkově nás moc neuchvátil. Na začátku nás zaujalo velké balení s pěkným designem. Lahev se mi však po cestě domu v tašce trochu vytekla, možná to je špatným víčkem, možná to někdo přede mnou špatně zavřel, nevím. Při koupání šampon trochu voní, vysušuje pokožku.
- Krasna vune
- bez vůně a barvy
- absolutně nedráždivý i v očích
- jediný, po kterém syna nesvědí hlava
- vhodný i pro dospělé
- vyšší cena
- málokde k dostání
100% doporučuji
- Příjemná vůně, hezky peni
- Tesco Fred & Flo Dětský šampon má velmi dobré složení, příjemnou a lehkou vůni, optimálně pění a neštípe do očí.
- Možná jako lehkou nevýhodu vidím jeho tekutou konzistenci, která v kombinaci s jeho bezbarvou barvou způsobuje špatný odhad odebraného množství šamponu z balení.
Na základě provedeného testovaní Tesco Fred & Flo Dětský šampon doporučuji.
- Dětský tělový a vlasový šampon s heřmánkem a měsíčkem je skvělý díky přírodnímu složení.
- Žádné zápory jsem nezjistila
Po použití je pokožka jemná, hladká a příjemně voní.
- Neštípe do očí
- Příjemné složení
Obsahuje pšeničné bílkoviny, výtažky z měsíčku a heřmánku, má příjemnou miminkovskou vůni. Trošičku pění, ale neštípe do očíček. Malá má po něm vlásky krásně lesklé a heboučké, ještě bych ráda zmínila, že je vhodný i pro novorozence, což určitě ocení maminky malých vlasáčů
Spokojenost. Bez problémů i na citlivou pokožku hlavy.
Skvělé pro koupání i nejmenších miminek, bez vůně, štípání.
- krásné složení
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »